Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Trigame Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Joc video Test Drive Unlimited 2 PlayStation 3 PS3
229 lei
Brand
PS3
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Test DConecteaza-te: Test Drive Unlimited 2 este mereu activ, cu îmbunatatiri automate si integrare online/offline.

Lumea evolueaza si astfel apar provocari si caracteristici noi.
Modifica: Vopseste masina si modifica fiecare aspect al avatar-ului tau - haine, înfatisare si atitudine. Cumpara-ti casa sau iahtul visurilor tale si invita-ti prietenii.

Condu: Jocul te pune în cele mai dorite vehicule din lume. Editiile ultra-limitate ale acestor opere de arte sunt reprezentate extrem de fidel.
Exploreaza: Acum ai la dispozitie o noua insula - Ibiza. Noi tipuri de teren si ahitectura dau viata locului. Ai mii de kilometri de explorat cu sute de misiuni unice.

M.O.O.R.: S-a întors Massively Open Online Racing. Personajul tau creste în nivel pe baza stilului de condus, te poti bucura de moduri cooperative si competitive.

Socializeaza: Acum exista si un mod în afara masinii, unde te poti plimba si interactiona cu alti jucatori. Noile cluburi de condus joaca un rol important în joc.
Evolueaza: TDU 2 vine cu o multime de îmbunatatiri si adaugiri primului titlu Test Drive Unlimited. Acum ai vreme dinamica, ciclu zi/noapte, motion blur, masinile se uzeaza vizibil. De asemenea, îti stau la dispozitie modurile Championship, driving school, duels, cups. Poti merge si pe teren accidentat, cu o noua clasa de vehicule si sute de kilometri de off-road.
Din Gura in Gura